evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Кариера > Аплицирај

Електронска апликација

Благодариме за Вашиот интерес за аплицирање во ЕВН!

Ве молиме пополнете го прашалникот подолу и прикачете ги Вашите документи (мотивациско писмо, кратка биографија и/или сертификати) на крајот на вашата апликација. Вашата апликација ќе биде внимателно разгледана и внесена во нашата база на податоци.

Вашиот прв чекор кон кариера во ЕВН ќе ви одземе околу 5 минути! 
Кликнете тука за да ги прочитате условите

* Задолжителни полиња