evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

12.12.2014 - Новогодишни пакетчиња и училишен прибор за над 700 деца низ цела Македонија

Акцијата почна од Скопје со детската претстава во Театарот за деца и младинци и доделувањето на новогодишни пакетчиња за децата од дневниот центар за деца од улица, дневниот центар за целебрална парализа и од центарот за поддршка...> повеќе ...


05.12.2014 - 30 фирми осудени за кражба на електрична енергија

Само оваа година за 10 месеци се откриени 820 случаи на неовластенo користењe на електричната енергија. Најмногу се директни кражби, манипулации со броилата, а има и случаи на самоволно приклучување.> повеќе ...


10.11.2014 - „КЛУЧОТ ЗА ДОБРАТА УСЛУГА Е ВО ВАШИТЕ РАЦЕ ” - ажурирај ги твоите лични податоци!

Личните податоци на корисниците ќе се обработуваат правично и во согласност со закон и треба да бидат соодветни, релевантни и не преобемни во однос на целите заради кои се собираат и обработуваат.> повеќе ...


15.10.2014 - Зимата нов предизвик за ЕВН Македонија

Од почетокот на годината досега направена е инспекција на 13.000 км дистрибутивна мрежа на сите напонски нивоа, како и анализа на подготвеноста на 7.000 трафостаници во земјава. Направена е интервенција на сите забележани...> повеќе ...


16.09.2014 - Две први награди за општествена одговорност за ЕВН Македонија

Наградена „Платформата за енергетска ефикасност“ и подршката на образованието и развојот на младите > повеќе ...


08.09.2014 - Интервенција во центарот за односи со потрошувачи

Заради унапредување на системот на примање повици на ден 09.09.2014 година со почеток од 09:00 часот закажана е интервенција на телефонските системи> повеќе ...


18.07.2014 - Проектот „Фабрика на знаење“ произведе апликација за менаџирање на идеи во ЕВН Македонија

ЕВН Македонија почна да ја развива апликацијата за управување на идеи како дел од проектот „Идеен Менаџмент“. Апликацијата ја изработија студенти од Универзитетот ФОН во натпреварот на бизнис решенија во рамките на проектот...> повеќе ...


26.06.2014 - Со континуирани инвестиции до одржлива енергија

Со континуирани инвестиции во изградба на нова и обнова на постојната дистрибутивна мрежа и едукација на потрошувачите, ЕВН во Македонија дава сериозен придонес за создавање на стабилен енергетски систем и одржлива енергија,...> повеќе ...


12.06.2014 - Училишен проект на ЕВН Македонија 2013/14

Во текот на целата учебна година ученици од 10 до 13 години следеа посебна програма во чии рамки научија за изворите на електрична енергија, ја оценуваа енергетската ефикасност на училиштето и правеа експерименти. Она што беше...> повеќе ...


04.06.2014 - „ЕВН Снабдување“ освен пониска цена и пакети со евтина тарифа на компаниите ќе им нуди и енергетски менаџмент

„ЕВН Снабдување“ е членка на „ЕВН Групацијата“ која има околу 8000 вработени и 14 милиони корисници во повеќе од 20 земји. Искуството и знаењето од работење на либерализиран пазар на групацијата, и’ овозможи на „ЕВН Снабдување“...> повеќе ...


« Страна 12 од 18 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »