evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

04.07.2016 - ЕВН Македонија награди 288 лојални корисници

12 корисници добија вредносни ваучери од 100 илјади денари, а 36 корисници добија вредносни ваучери од 30 илјади денари со кои ги заменија старите уреди со нови и придонесоа кон заштеда на енергијата во своето домаќинство или...> повеќе ...


15.06.2016 - Едукативен проект за доближување на девојчињата до техничките дејности

ЕВН Македонија ја организираше едукативната програма „Со ќерките на работа“ преку која децата на вработените се запознаа со дејноста на компанијата и работното место на своите родители. > повеќе ...


27.05.2016 - Училишниот проект на ЕВН гради нови генерации одговорни корисници

Детскиот квиз натпревар во знаење од областа на енергетската ефикасност што беше одржан во Струга е последната содржина од Училишниот проект на ЕВН Македонија за учебната 2015/2016 година. > повеќе ...


26.04.2016 - Надградба на системот за наплата на ЕВН Македонија

Со цел подобрување на квалитетот на услугите кон корисниците, ЕВН Македонија планира надградба и одржување на постоечкиот систем за наплата. > повеќе ...


22.04.2016 - ДОДЕЛЕН ПРВИОТ ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР ОД 100.000 ДЕНАРИ

Борче, Иванка и малиот Матеј - Димитрови од Грљани, виничко, се првите добитници на вредносен ваучер од 100.000 денари за набавка на енергетско ефикасни уреди, во првото коло од наградната игра на ЕВН Македонија „Награди за...> повеќе ...


01.04.2016 - Нова наградна игра на ЕВН Македонија

Награди за позитивни промени и добри практики> повеќе ...


28.03.2016 - ЕВН Македонија го поддржа отворањето на нов дневен центар за стари лица во општината Сарај

Во основното училиште „Дитурија“ во општина Сарај е отворен новиот дневен центар за стари лица на Црвениот крст.> повеќе ...


25.03.2016 - Со примена на енергетската ефикасност во домовите до намалени трошоци и поквалитетен живот

Продолжува Платформата за енергетска ефикасност > повеќе ...


19.03.2016 - Театар на сенки и акустична музика за „Час на планетата Земја“

ЕВН Македонија по трет пат ја поддржа планетарната акција> повеќе ...


18.03.2016 - Театар на сенки и акустична музика за „Час на планетата Земја“

ЕВН Македонија по трет пат со подршка на планетарната акција> повеќе ...


« Страна 6 од 18 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »