evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

10.05.2013 - Центар за поддршка на младите во Шуто Оризари

ЕВН Македонија и Црвениот Крст го промовираа центарот за поддршка на младите во Шуто Оризари на ул. “Метохиска”. > повеќе ...


29.04.2013 - Надградба на билинг софтверот на ЕВН Македонија

Со цел подобрување на квалитетот на услгите на своите корисници, ЕВН Македонија планира надградба на постоечкиот билинг софтвер.> повеќе ...


23.04.2013 - Национална награда за континуирано подобрување на услугите на пазарот за ЕВН Македонија

ЕВН Македонија и годинава е добитник на награда на манифестацијата, “Национална награда за најдобри општествено одговорни практики на претптријатијата“, која ја...> повеќе ...


18.03.2013 - Нова услуга на ЕВН Македонија „е – фактура“!

ЕВН Македонија ја воведе новата услуга „е-фактура“, со која сметките за потрошена електрична енергија ќе може да се добиваат по електронска пошта. > повеќе ...


30.01.2013 - Реконструкција на дистрибутивната мрежа во Визбегово

ЕВН Македонија во модернизирање на мрежата во Визбегово инвестираше над 600.000,00 евра. За подобрување на квалитетот и сигурноста во снабдувањето кај корисниците се поставени 27.450 м. нови приклучни кабли, 139 специјални мерно...> повеќе ...


24.01.2013 - Реконструкција на дистрибутивната мрежа во Шуто Оризари

ЕВН Македонија го реализираше првиот дел од проектот за целосна реконструкција на дистрибутивната мрежа за електрична енергија во Шуто Оризари.> повеќе ...


11.01.2013 - Стапнете на „Среќно поле“ заедно со Сашко Коцев!

ЕВН Македонија повторно ќе ги наградува корисниците кои редовно ги плаќаат сметките за електрична енергија. Овојпат, најсреќните корисници ќе учествуваат во телевизиско шоу каде преку игра на среќа ќе имаат можност да добијат...> повеќе ...


09.01.2013 - Заедничка кампања на ЕВН и банките за користење на траен налог

Плаќањето преку траен налог бара минимален ангажман на корисникот, а за возврат значи сигурно редовно подмирување на долговите за електрична енергија.> повеќе ...


28.12.2012 - Новогодишен караван на ЕВН Македонија - Подароци за најмладите, помош за социјално загрозените

Во пресрет на новогодишните и божиќните празници, ЕВН Македонија реализираше серија на донации за деца од повеќе училишта и домови во државата, а социјално загрозените семејства донираше пакети со прехранбени производи во...> повеќе ...


20.12.2012 - Нова трафостаница во општина Липково

Новата 400 kVa (киловат-ампери) трафостаница ќе овозможи посигурно снабдување со електрична енергија на жителите и индустрискиот комплекс во месноста Слупчански Бунари во с. Слупчане.> повеќе ...


« Страна 19 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »