evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

09.05.2019 - ЕВН ОТВОРИ ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ЗА ВРАБОТЕНИ ВО МАКЕДОНСКИ БРОД

Во тренинг центарот, над 1.000 вработени од целата држава, користејќи ги новите едукативни содржини ќе можат да стекнат практични вештини и знаења во областа на електротехниката, со посебен акцент на квалитетот и безбедноста при...> повеќе ...


24.04.2019 - ЕВН лидер во практиките за безбедност и здравје при работа

На одбележувањето на 28-ми април Светскиот ден за безбедност и здравје при работа „ЕВН“ доби најмногу награди. > повеќе ...


05.03.2019 - Одбележување на Светскиот ден на енергетска ефикасност

Шпаркасе банка, ЕВН и GEFF програмата на ЕБРД организираа целодневен настан за енегетска ефикасност > повеќе ...


27.02.2019 - ЕВН е новиот универзален снабдувач со квалитетна усл��га и многу новитети за корисниците

За оваа цел ЕВН ќе формира нова компанија која ќе се вика EVN Home.> повеќе ...


04.02.2019 - ЕВН донираше апарат за рана дијагностика на оштетувања на слухот во Општата болница Куманово

болницата во Куманово која ја посетуваат пациенти од северно-источниот регион, но и пошироко, претставува една од болниците во Македонија каде што има најмногу раѓања > повеќе ...


29.01.2019 - ЕВН полигон за тренинг на млади електро монтери и електро техничари

ЕВН ја почна изградбата на полигонот за тренинг на млади електро монтери и електричари во елктротехничкото училиште „Михајло Пупин“ во Скопје . > повеќе ...


27.12.2018 - Недела на новогодишни донации на ЕВН Македонија

Последната недела од годината, традиционално, ЕВН обезбеди новогодишни донации во пакети со прехранбени производи и новогодишни пакетчиња за најмладите од социјално загрозени семејства. > повеќе ...


25.12.2018 - Нов назив и лого на ЕВН Електродистрибуција

Новиот назив на компанијата е ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ Скопје. > повеќе ...


05.12.2018 - ЕВН го одбележa Меѓународниот ден на волонтерите

Со активности низ повеќе градови во Македонија волонтерите на ЕВН го одбележа Светскиот ден на волонтерството 5-ти декември. Групите волонтери работејќи на проекти во Скопје, Велес и Гостивар своето време и труд ги вложија за...> повеќе ...


28.11.2018 - Првонаградена програмата за волонтирање на ЕВН

Програмата на ЕВН за поттикнување на волонтерството кај вработените освои две Национални награди за најдобри општествено одговорни практики во Македонија. ЕВН Волонтира во категоријата односи со вработени ја освои првата...> повеќе ...


« Страна 4 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »