evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

16.08.2016 - ЕВН Македонија ја стави под напон целата дистрибутивна мрежа во кризниот скопски регион

ЕВН Македонија ја заврши првата фаза од санацијата на дистрибутивната мрежа во скопскиот регион најпогоден од поплавите. Сите трафостаници во населените места кои најмногу страдаа > повеќе ...


13.08.2016 - ЕВН Македонија ги стави под напон сите трафостаници во најпогодените подрачја од поплавите во скопскиот регион

Сите корисниците во најпогоденото подрачје од поплавите добија електрична енергија> повеќе ...


12.08.2016 - ЕВН Македонија на сопствен трошок ја санира мрежата во поплавените подрачја

Во интерес на правилно и точно информирање, сакаме да потенцираме дека замената на броилата во поплавените подрачја и санацијата на мрежата се на товар на ЕВН Македонија и ниту еден корисник од овие региони не платил за оваа...> повеќе ...


11.08.2016 - ЕВН Македонија ги приклучува граѓаните од најпогодените подрачја од поплавите во скопскиот регион

ЕВН Македонија го нормализира снабдувањето со еклектрична енергија во уште 2000 домови во најпогодениот регион од полавите во скопско. > повеќе ...


22.07.2016 - „Енергетска математика“ добитник на интернационална награда

Стручното жири на Меѓународната организација за односи со јавност „IPRA“, ѝ додели највисока, златна награда на кампањата „Енергетска математика“...> повеќе ...


15.07.2016 - ЕВН Македонија повикува на внимателност при земјоделските активности под далноводите

Извршување на земјоделски активности под електричните водови треба да се избегнува односно да се ограничи само на оние кои мора да бидат изведувани и во таков случај задолжително треба да се преземат мерки за безбедност.> повеќе ...


04.07.2016 - ЕВН Македонија награди 288 лојални корисници

12 корисници добија вредносни ваучери од 100 илјади денари, а 36 корисници добија вредносни ваучери од 30 илјади денари со кои ги заменија старите уреди со нови и придонесоа кон заштеда на енергијата во своето домаќинство или...> повеќе ...


15.06.2016 - Едукативен проект за доближување на девојчињата до техничките дејности

ЕВН Македонија ја организираше едукативната програма „Со ќерките на работа“ преку која децата на вработените се запознаа со дејноста на компанијата и работното место на своите родители. > повеќе ...


27.05.2016 - Училишниот проект на ЕВН гради нови генерации одговорни корисници

Детскиот квиз натпревар во знаење од областа на енергетската ефикасност што беше одржан во Струга е последната содржина од Училишниот проект на ЕВН Македонија за учебната 2015/2016 година. > повеќе ...


26.04.2016 - Надградба на системот за наплата на ЕВН Македонија

Со цел подобрување на квалитетот на услугите кон корисниците, ЕВН Македонија планира надградба и одржување на постоечкиот систем за наплата. > повеќе ...


« Страна 5 од 18 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »