evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Тројца најсреќни учесници на наградната игра на ЕВН добија iPhone 8

09.11.2018


Наградната игра на ЕВН за промоција на e-фактура заврши со извлекување на среќните добитници на 3 телефони iPhone 8. Стојанова Надица од Штип, Александар Цониќ од Куманово, Стамчевски Стојанче од Скопје се дел од илјадниците корисници кои од 24 септември до 31 октомври за прв пат се пријавија за добивање на електронска фактура преку страницата www.evnonline.mk, но имаа најмногу среќа во оваа наградна игра. Извлекувањето на добитниците се одржа во просториите на ММС Комуникации Македонија, преку специјално креиран софтвер кој по случаен избор ги извлече тројцата победници. За следење на процесот беше формирана и комисија составена од три члена. Добитниците на iPhone 8 се објавени на evnonline.mk. Наградната игра се организираше во рамки на сеопфатната промоција на онлајн услугите на ЕВН. Оваа промоција го зголеми интересот кај корисниците да ги користат поволностите кои ги нуди услугата е-фактура, а тоа е навремено и безбедно добивање на сметките за потрошена електрична енергија и избегнување на чекање на ред на шалтери. ЕВН и понатаму останува посветена на креирање на услуги за олеснето добивање и плаќање на сметките за потрошена електрична енергија.
> назад