evnmk.navigation.logo.text


Најавување на Е-ПУНКТ!

Како корисник на ЕВН Македонија бесплатно можете да ги користите он-лајн услугите на компанијата
 

  • Детална проверка на фактурите за потрошена електрична енергија
  • Електронско плаќање на доспеаните фактури


За да можете да ги користите овие услуги потребно е да се најавите во системот.

Доколку сакате да се вратите на првата страница, одете на www.evn.mk 

 

Ве молиме внесете корисничко име и лозинка


Внесете го кодот:

Што е CAPTCHA?
CAPTCHA е вид на тест чија цел е преку одговор да се утврди дека барањето е направено од страна на човек, а не компјутерски програм. Процесот вклучува барање од корисникот да го заврши едноставниот тест преку кој се утврдува дека се работи за човек.
Затвори
*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 
Зошто ја внесувам шифрата?
Кодот на сликата е потребен за да се обезбеди сигурност на системот.
Затвори