evnmk.navigation.logo.text


Hyrje në Shërbimet online të EVN-së

 

Si një shfrytëzues i EVN Maqedoni ju mund të përdorni shërbimin e ri online të ofruar nga kompania


  • Faturë të detajuar e kontrolluar për energji të shpenzuar
  • Pagesë online për shumën e duhur


Për ta bërë këtë me një klik të vetëm të mausit, ju është e nevojshme të bëni një herë abonimin.

Nëse dëshironi të ktheheni te faqja e shtëpisë, klikoni në www.evn.mk 

 

Ju lutem shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin.


Shkruani kodin:

Çka është CAPTCHA?
CAPTCHA është llojë i testit për sfidë-përgjigje si një përpjekje për të siguruar se përgjigja është krijuar nga një qenie njerëzore. Procesi zakonisht përfshin një kompjuter duke i kërkuar një përdoruesi që të përfundojë një test të thjeshtë të cilin kompjuteri është në gjendje ta notojë.
Mbyllur
*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 
Pse është e nevojshme të fus këtë shifër?
Kodi në fotografi është i nevojshëm për të garantuar sistemin e sigurisë.
Mbyllur