evnmk.navigation.logo.text


Регистрирајте се на Е-ПУНКТ!
Информација за корисничкото име
Можете да одберете ваше корисничко име. Треба да содржи најмалку 5, а најмногу 12 карактери.
Затвори

Информација за лозинката
Лозинката треба да биде најмалку 6 карактери долга. За поголема сигурност препорачуваме таа да содржи бројки, мали и големи букви.
Затвори

Ниво на сигурност:
 


Број на корисник:*

Каде можам да го најдам?
Бројот на корисник можете да го најдете на вашата фактура.
Затвори
Број на фактура:*

Каде да го најдам бројот на фактурата?
Бројот е испечатен на горниот дел на секоја фактура. Фактурата треба да биде издадена за внесениот број на корисник.
Затвори
Внесете го кодот:

Што е CAPTCHA?
CAPTCHA е вид на тест чија цел е преку одговор да се утврди дека барањето е направено од страна на човек, а не компјутерски програм. Процесот вклучува барање од корисникот да го заврши едноставниот тест преку кој се утврдува дека се работи за човек.
Затвори
*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 
Зошто ја внесувам шифрата?
Кодот на сликата е потребен за да се обезбеди сигурност на системот.
Затвори
Се согласувам ЕВН Македонија да ги обработува моите податоци: име, адреса, контакт податоци, евентуални податоци за потрошувачка, договори и фактури со цел информирање и воспоставување на контакт (е-пошта, писмо, телефон, SMS) во врска со продукти, алатки и други поволности кои ги нуди ЕВН Македонија. ЕВН Македонија гарантира дека внесените податоци нема да бидат достапни на трети лица или за други цели, без претходна согласност од корисникот. *

Ги прочитав Права и обврски и ги прифатив. *

* Задолжително поле