Добредојдовте во ЕВН

Сѐ за фактури

Објаснување на фактурите за електрична енергија и опции за нивно плаќање.
Дознајте повеќе

Услугите на едно место

Ви нудиме нови можности за подобрување на квалитетот на животот во вашиот дом.
Дознајте повеќе

Зборувајте со нас

Повелете во нашите приемни канцеларии или јавете се во контакт центарот во било кое време од денот.
Дознајте повеќе

Станете наш корисник

Побарајте нов приклучок на електродистрибутивната мрежа и станете корисник на електрична енергија.
Дознајте повеќе