Mirësevini në EVN

Gjithçka për faturat

Shpjegimi i faturave të energjisë elektrike dhe opsionet e pagesës.
Mëso më shumë

Shërbimet në një vend

Ju ofrojmë mundësi të reja për të përmirësuar cilësinë e jetës në shtëpinë tuaj.
Mëso më shumë

Fol me ne

Mirësevini në zyrat tona të pritjes ose telefononi Qendrën e kontaktit në çdo kohë të ditës.
Mëso më shumë

Bëhuni konsumatori ynë

Kërkoni lidhje të re në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike dhe bëhuni konsumator i energjisë elektrike.
Mëso më shumë